Održana 2. radionica na Pravnom fakultetu u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

 I druga radionica u organizaciji Pravnog fakulteta u Splitu i regionalnog kluba IPA SD održana 19.12.2012, protekla je u radnom ozračju, a prisutnih sedamdeset policijskih službenika / ca i dio studenata iskoristili su priliku prikupiti nova znanja kroz konstruktivnu raspravu.

Prikazujući primjere iz svakodnevne prakse Dr.sc. Damir Juras i sutkinja Mladenka Todorić proveli su nas kroz Prekršajni postupak analizirajući kvalitetu optužnog prijedloga, organizaciju i provedbu postupka pred sudom i posebno primjerima tumačeći ukazali na važnost uloge policijskog službenika kao svjedoka u postupku.

Životni primjeri potaknuli su raspravu, a uz policijske službenike prisutni studenti pokazali su zanimanje za praksu i ukazali na neke nedoumice i korisne stavove građana o radu policije te provedbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

            

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.