III. radionica – javni red i mir

Facebook
Twitter
LinkedIn

I treća radionica u organizaciji Kluba IPA splitsko dalmatinska, Pravnog fakulteta i Prekršajnog suda u Splitu, održana u prostorijama fakulteta 6.veljače 2013. ponudila je niz odgovora na pitanja iz stručne svakodnevice.

Praktični, iskustveni primjeri, iz provedbe Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, analizirani su kroz ulogu policijskog službenika od prvog saznanja do izrade optužnog prijedloga i sudskog postupka.

Predavači i moderatori, sutkinja Miranda Gulišija i policijski službenik Dr.sc. Damir Juras, potaknuli su konstruktivnu raspravu i zajedno sa prisutnim policijskim službenicima, djelatnicima PU i studentima uspjeli povezati pravnu normu sa policijskom svakodnevicom.

U dvorani fakulteta okupilo se šezdeset zainteresiranih, a sama rasprava ponudila je i razmišljanja o novim temama za nastavak suradnje.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.