Imoćanima nogometni turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nogometnim turnirom u organizaciji RK IPA SD, na igralištima NK Turnovac priveli smo kraju ovogodišnja sportska natjecanja povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila.

I ovom prilikom pokazalo se da se trud na kraju isplati, a devet nogometnih ekipa iz PUSD pravo su osvježenje u policijskoj svakodnevici.

Nogometaši iz PP Imotski, PGP Trilj, PP Vrgorac, II.PP Split, Prometne PP, Odjela krim. tehnike, Odsjeka za PEZ, IJP PU i Sektora policije zajedno sa zainteresiranim gledateljima i navijačima, proveli su 28.9.2012. sportski naporan i prijateljski ugodan dan uz sportske terene.

Uz natjecateljsku neizvjesnost nije nedostajalo smijeha, konstruktivne provokacije i dobre zabave. Nakon uručenja pehara i priznanja najboljima, druženje je nastavljeno u opuštenoj atmosferi u kojoj su neki prebrojavali propuštene prilike dok su iz PP Imotski pobjednički nazdravljali uz napomenu kako je prijelazni pehar sada siguran.

Poredak:

1. mjesto PP Imotski

2. mjesto PP Vrgorac

3. mjesto PGP Trilj

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.