Aktivnosti

IPA Rijeka pobjednik malonogometnog turnira

Opširnije: IPA Rijeka pobjednik malonogometnog turnira

 

Imoćanima nogometni turnir

Opširnije: Imoćanima nogometni turnir

   

IPA SD atrakcija - potezanje konopa i šijavica

Natjecanje i druženje policijskih službenika povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, ovaj put u organizaciji našeg kluba i PP Imotski, ponudilo je trilersku napetost u potezanju konopa i narodnoj igri popularnog naziva „Šijavica".

Više od šezdeset policajaca i prijatelja IPA-e okupilo se 26.9.2012. u konobi „Karaja" kod Runovića, a natjecanja u potezanju konopa započela su od 17:30 sati. Pobjedama nad ekipom PP Vrgorac i IJP SD u finale ulaze PGP Trilj i PP Imotski.

Imoćani ove godine nikad teži – prvo mjesto u potezanju konopa za PP Imotski.

Atraktivan turnir u „Šijavici" ponudio je sudare titana ove narodne igre, policajaca iz PP Imotski, PGP Trilj, PP Omiš, PP Vrgorac, Prometne PP, IJP SD, i Odjela organiziranog.

U pojedinačnoj konkurenciji titula najboljeg za 2012. ide u PGP Trilj dok se u paru najboljom pokazala kombinacija Odjela organiziranog.

Nakon prošlotjednih balota u Trilju i događanja iz Runovića, IPA seli u Split gdje će 12 prijavljenih ekipa 28.9.2012. isprobati svoje malonogometne vještine.

Fotogalerija

   

Balotaški turnir Vrgorčanima

Nakon četiri dana natjecanja na kojima nije nedostajalo sportskog žara, nadmudrivanja i specifičnih taktika, pobjednik ovogodišnjeg balotaškog turnira uz Dan policije, zasluženo je ekipa PP Vrgorac.

Težak put do finala kroz tri izjednačene utakmice, Vrgorčani su okrunili pobjedom nad ekipom PGP Trilj I i rezultatom 2:1.

U 16 prijavljenih ekipa, na terenima se izmijenilo 64 igrača a nije nedostajalo ni zainteresiranog gledateljstva pa je ugodno ozračje i prijateljsko druženje kolega zapravo najveći dobitak ovog turnira.

Skroman domjenak nakon finala ponudio je ugodnu atmosferu u kojoj su se planirale i neke nove aktivnosti našeg kluba i policijskih postaja, a svi prisutni pozvani su na nastavak druženja 26.9. kada u Runovićima IPA i PP Imotski organiziraju natjecanje u šijavici i potezanju konopa.

Fotogalerija

20. i 21. rujan 2012.

22. i 23. rujan 2012. 

 

   

Dan policije 2012, sportska događanja

Opširnije: Dan policije 2012, sportska događanja

   

Stranica 34 od 38

Regionalni klub IPA SPLIT
Trg Hrv. bratske zajednice 9
21000 SPLIT

Tel: +385 21 307-131
Fax: +385 21 307-361

Email: ipa.split@gmail.com


Pristupnica

ISPUNITE pdf PRISTUPNICU I POSTANITE ČLAN NAJVEĆE UDRUGE POLICAJACA NA SVIJETU !