Aktivnosti

Uspješno okupljanje u Trilju

Opširnije: Uspješno okupljanje u Trilju

 
   

Turistička zajednica Split i IPA SD

Suradnja kluba IPA SD, PU SD i Turističke zajednice Split kod organizacije različitih kulturno zabavnih okupljanja, gradskih manifestacija i drugih sadržaja kojima se promiče baština i ljudi Splita dugogodišnji je kontinuitet.

Za ovu kalendarsku godinu, naš klub i TZ Splita planirali su i novi iskorak potvrđujući svoju ulogu dobrog domaćina gostima koji su ujedno i članovi IPA-e, sa bilo kojeg kraja zemaljske kugle.

Naime, 250 kartica iz projekta „Split Card" na raspolaganju je klubu i članovima IPA-e koji dolaze u Split.

Korištenje kartice prema pravilima TZ, omogućiti će članovima IPA-e besplatne obilaske nekih muzeja i ustanova, popuste i do 50% te određene pogodnosti kod smještaja, renta-car usluga i dr. i to na 54 lokacije u Splitu. Uz karticu korisnik dobiva i praktičan plan grada sa obilježenim lokacijama na kojima se kartica može koristiti.

Kartice će zainteresiranim članovima uručivati tajnik ili predstavnik IPA- e u ustrojstvenoj jedinici temeljem važeće članske iskaznice.

Kontakt za članove

   

PUSD i IPA SD sa stranim policajcima

Opširnije: PUSD i IPA SD sa stranim policajcima

   

IPA SD i INTERSPORT

Na inicijativu RK IPA SD, menadžment tvrtke „INTERSPORT" iz Zagreba prihvatio je naše članstvo u klubu korisnika Plave kartice.

Korisnik Plave kartice, sukladno pravilima tvrtke, ostvaruje pravo na popust od 20% prodajne cijene odabranog artikla iz određene kategorije.

Prva skupina kartica koje se izdaju na ime i prezime člana, temeljem zahtjeva kluba i popunjenog formulara, već je podijeljena članovima.

Tajnik kluba dostaviti će obrazac formulara svim predstavnicima IPA-e u ustrojstvenim jedinicama naše PU. Čitko popunjene treba ih vratiti na ovjeru, a klub će pokrenut dalji postupak prihvaćanja i izrade kartica.

Umirovljeni članovi mogu se izravno obratiti tajniku kluba.

   

Stranica 34 od 36

Regionalni klub IPA SPLIT
Trg Hrv. bratske zajednice 9
21000 SPLIT

Tel: +385 21 307-131
Fax: +385 21 307-361

Email: ipa.split@gmail.com


Pristupnica

ISPUNITE pdf PRISTUPNICU I POSTANITE ČLAN NAJVEĆE UDRUGE POLICAJACA NA SVIJETU !