Aktivnosti

Međimurje open 2015.

Klub IPA Međimurje organizirao je 5. rujna 2015, sportsko natjecanje „Međimurje open 2015", a naš upravni odbor malonogometnu ekipu koja na put nije otišla bez navijača. Naime, ovom prilikom putovali su i neki bez kojih ne bismo uspjeli organizirati IPA okupljanja našeg kluba u Trilju, Imotskom i Splitu.

Kombinacija mladosti i iskustva pokazala se dobitnom i dva lijepa dana na sjeveru Hrvatske ostati će trajno u sjećanju.

Svakako, ovo izvješće ne može biti samo tehnička informacija,  za što su prije svega zaslužni prijatelji iz kluba IPA Međimurje.

Svi koje smo sreli, predvođeni Darkom, Silvijom, Željkom i Darijem učinili su da se osjećamo dobrodošli i više od toga.

U sportskom dijelu malonogometaši su zauzeli drugo mjesto iza IPA Zagreb i za nijansu ispred domaćina IPA Međimurje.

Dio atmosfere druženja sa kolegama iz Međimurja, Varaždina, Karlovca , Zagreba, Slovenije i drugih klubova koji su pristigli, predstavili smo u foto galeriji.

Na kraju ove dionice - veliko hvala za IPA Međimurje.

 

Foto galerija

 

IPA Mađarska - Nagykanizsa u Splitu

Na proputovanju Hrvatskom, u Dalmaciju je sredinom kolovoza stigla i

ekipa iz IPA Mađarska – Nagykanizsa.

Nakon prvog kontakta elektronskom poštom, tajnik kluba IPA splitsko dalmatinska pomogao je u organizaciji boravka, uputivši kolege na kontakte i praktičnu pomoć u mjestima boravka. Ugodno poslijepodne prije povratka u Mađarsku iskorišteno je za razgled Splita, druženje sa kolegama i razmjenu suvenira.


   

Memorijalni turnir u Podbablju

Na poziv organizatora, dana 13. kolovoza 2015. godine malonogometna ekipa

RK IPA SD sudjelovala je na memorijalnom malonogometnom turniru u Podbablju.

Turnir se već dvadesetu godinu održava u sjećanje na poginulog hrvatskog branitelja Milana Trutina Šilju.

U sportski napetom natjecanju naši nogometaši namjerili su se na spretnijeg i sretnijeg suparnika, ekipu iz Podstrane koja je golom u zadnjoj minuti prošla u dalje natjecanje rezultatom 6-5.

   

Otkazan plivački maraton

Na žalost, iz objektivnih razloga, orgaizatori plivačkog maratona već najavljenog za 22.8.2015. odustali su od planiranog.

Kako se pllivačka trka - III. IPA SD maraton - 2000 metara, održava u sklopu navedenog sportskog okupljanja, morali smo odustati od organizacije. Prijatelji iz kluba daljinskog plivanja Split najavljuju povratak u stazu već 2016.god. 

   

Policajci - balotaši domaćini kolegama na Gazu

Trodnevno okupljanje policajaca - balotaša, IV. IPA SD turnir od 29.-31.7.2015, na Gazu u Trilju i ove se godine dokazao kao mjesto okupljanja kolega i prijatelja.

Zanimljivo sportsko natjecanje, 17 iskusnih timova, tvrda polufinala PP Vrgorac – Odjel prevencije i PP Solin – PGP Trilj, uvod su u finale PGP Trilj – PP Vrgorac. Nakon 23:00 sati, najviše razloga za slavlje imali su domaćini.

1. PGP Trilj

2. PP Vrgorac

3. PP Solin

4. Odjel prevencije

Kroz tri dana okupljalo se na Gazu i do 150 kolega, a završna večer pretvorila se u iznimno ugodno druženje.

Uz članove kluba i djelatnike PU SD, pridružili su nam se prijatelji iz klubova IPA Županije Hercegbosanske – Livno i IPA Županije Zapadnohercegovačke – Grude, sekcija BiH, a da okupljanje bude u duhu međunarodne krilatice pomogao je i odaziv kolega iz Poljske, Francuske i Italije koji su vjerujemo proveli ugodnu večer u prijateljskom okruženju.

Na kraju, kako to i obično bude na ovakvim druženjima medalje i pehari samo su kolorit, prava vrijednost i ovaj je put osjećaj pripadnosti, zajedništva i povezivanja.

Svi koji su osjetili slično, bilo da dolaze iz PU SD, BiH, Poljske, Francuske ili Italije, vjerujemo sjećati će se sa radošću, a oni koji budu mogli vratiti će se i dogodine.

  

Foto galerija

   

Stranica 10 od 34

Regionalni klub IPA SPLIT
Trg Hrv. bratske zajednice 9
21000 SPLIT

Tel: +385 21 307-131
Fax: +385 21 307-361

Email: ipa.split@gmail.com


Pristupnica

ISPUNITE pdf PRISTUPNICU I POSTANITE ČLAN NAJVEĆE UDRUGE POLICAJACA NA SVIJETU !