IPA SD na memorijalnom turniru Andrija Bartulić – Toni

Facebook
Twitter
LinkedIn

Već tradicionalno, ekipa veterana IPA splitsko dalmatinska i ovog je 8. prosinca 2017. sudjelovala na memorijalnom turniru koji se organizira u spomen na heroja Domovinskog rata – Andriju Bartulića Tonija.

Godišnje je to okupljanje udruga branitelja i prijatelja sa područja Splitsko dalmatinske županije i susjednih nam županija iz Bosne i Hercegovine, u organizaciji udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Split.

Ove godine, nakon cjelodnevnog natjecanja osam timova, naša je ekipa tek u finalu naišla na spremnijeg suparnika pa je srebro novi uspjeh malonogometaša veterana IPA SD. Zlato ide domaćinima, momčadi HVIDR-a Split i prijatelji.

Da uspjeh bude cjelovit, naš čuvar mreže Ante Vukelja najbolji je na turniru.

Više od sportskog značenja, privilegija je biti u društvu Andrijine obitelji i prijatelja, poduprijeti misiju očuvanja sjećanja na Domovinski rat i istine za generacije koje dolaze.

Foto galerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.