IPA LOGO final SPLIT

IPA SD na natjecanju u Hercegovini

Facebook
Twitter
LinkedIn

Regionalni klub IPA Županije zapadnohercegovačke nakon gostovanja na malonogometnom turniru IPA SD Splitu 25.9.2014, gdje su u završnici bili za nijansu slabiji od PP Imotski, pokazali su se i kao odlični domaćini i organizatori na svom prvom međunarodnom turniru u preciznom streljaštvu 27.9.2014. godine.

Među 18 ekipa IPA klubova i ustojstvenih jedinica MUP-a, koje su se okupile na strelištu Streljačkog kluba „Alfa” u Širokom Brijegu nastupila su i tri tima IPA SD. Pobjednici sa splitskog turnira iz svibnja IPA SD 1, naš drugi tim te trofejna ženska ekipa i u Hercegovini su bili na visini zadatka.

Ženska ekipa upotpunila je kolekciju trofeja osvojivši sva tri prva mjesta u svojoj konkurenciji dok je naš tim 1 srebreni, na krilima pojedinačno zlatnog Borisa.

Četvrto mjesto drugog tima još je jedan odličan rezultat u jakoj konkurenciji.  

Cjelodnevno druženje na sportskom borilištu nastavljeno je ceremonijom dodjele medalja i zahvalnica u restoranu „Otok” u Grudama gdje se okupilo više od 150 natjecatelja i gostiju kluba IPA ŽZH.

Pažljivi domaćini i gosti kluba IPA ŽZH minutom su šutnje odali počast tragično preminulom kolegi Šimi Buzovu. U znak sućuti, natjecatelji iz Splita na turniru su nastupili sa crnom vrpcom oko nadlaktice i nakon ceremonije podjele medalja uputili se kući uz razumijevanje domaćina.

Više o natjecanju

http://www.ipa.hr/arhiva.php?id=426

http://www.ipa-zzh.com/index.php/80-vijesti/105-foto-uspjesno-organiziran-i-medunarodni-turnir-ipa-zzh-u-preciznom-streljastvu-2014

Foto galerija

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga