IPA SD treću godinu na međunarodnoj konferenciji Menadžment i sigurnost

Facebook
Twitter
LinkedIn

Treću godinu, uz potporu regionalnog kluba IPA SD, naši članovi sudjelovali su na međunarodnoj konferenciji Menadžment i sigurnost, koju godišnje organizira Europska udruga inženjera sigurnosti.

 

Središnja tema ovogodišnje konferencije – Upravljanje stresom i sigurnost, obrađena je u 42 znanstvena i stručna članka predstavljena na konferenciji 12. i 13. lipnja 2015. u Opatiji, objavljena u tiskanom zborniku znanstvenih i stručnih radova.

 

Sa dva objavljen članka ove godine, klub IPA SD u tri godine na konferenciji sudjeluje sa ukupno devet ( 5 stručnih i 4 znanstvena ) članaka. Teme obrađene u navedenim člancima izravno su povezane sa poslovima policije čime u klubu nastavljamo djelovati sukladno zacrtanim ciljevima – unaprjeđenje i promocija struke.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.