IPA SD u akciji – O la la 366 večera za beskućnike

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zadovoljstvo pripreme večere za splitske beskućnike o kojima brine udruga „Most” , ove je godine u predblagdansko vrijeme pripalo i klubu IPA SD. Od ideje naših kuharica na koju su došle u ožujku kada smo skupljali hranu i higijenske potrepštine, na djelo se prišlo 23. prosinca, dan prije Badnjaka, baš kako treba.

Kuhale: Antonela, dvije Ivane, Ivica, Marija, Ljilja, Dubravka, Sanja i Željka uz budno oko kuhara Joke Prnjaka

Mali od kužine x2 : .Marendić i Šućur

Počelo je s juhom od brokule, a onda je došlo na red spremanje glavnog jela – junetine u umaku. Zahvalni smo MIB “Pivac” na donaciji 6 kg izdašne junetine koja je ovo jelo u rukama naših kuharica učinila pravom delicijom, naravno uz nenadmašne njoke kolegice Ivane Rendić. Dok se glavno jelo kuha, grataju se jabuke i mota štrudel . Na kraju je topla večera skuhana uz puno veselja i dobre volje, uz pomoć našeg Ante završila na stolu u prihvatilištu udruge Most.

Nadamo se da su uz malo našeg truda i oni osjetili toplinu Božića.

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.