IPA SD u Livnu

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Studijsko putovanje u Livno i obilazak franjevačkog samostana Svetog Petra i Pavla na Gorici, ostat će dugo u pamćenju članova kluba i djelatnika PU SD koji su subotu 5. travnja iskoristili za stjecanje znanja i nova prijateljstva.

Naime, uz idiličnu ljepotu livanjskog kraja, kulturu i tradiciju predstavljenu u postavu muzeja na Gorici, doček  i dobrodošlica našeg domaćina gvardijana i predstavnika PU Livno te IPA sekcije BiH nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Poslužilo je i vrijeme pa su putnici nakon razgleda izložbe Gabriela Jurkića, arheološkog postava i suvremene zbirke muzeja, iskoristili priliku za šetnju i kavu u središtu Livna.

 

Privatna zbirka starinskih alata, dokumenata i predmeta koje su koristili starosjedioci ovog kraja vrijedna je pažnje, a stručni komentari policijskog kapelana  Fra. Žarka Relote dodatno su oplemenili ovo korisno i ugodno druženje.

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.