IPA SD u Vukovaru 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Treću godinu, regionalni klub IPA SD u studenom organizira obilazak Vukovara i mjesta stradanja branitelja u Domovinskom ratu. U petak 8.11. 2013. na putovanje koje će potrajati do kasnih večernjih sati 10.11. krenulo je 40 članova i prijatelja kluba.

Već na prvom odmorištu u Lici bilo je jasno kako ekipu čekaju tri zanimljiva dana, a da sve bude u duhu krilatice IPA-e, pobrinuli su se prijatelji iz regionalnih klubova Zagreb, Vukovar, Osijek i Požega. Naime, već tradicionalno Zagrepčani su nas dočekali u hotelu „I” gdje se za atmosferu pobrinuo klupski bend i domaćinski raspoložena ekipa oko predsjednika Minkovića.

Sa dužnim pijetetom, članovi kluba i prijatelji u pratnji kolega iz Vukovara, poklonili su se gradu heroju i njegovim braniteljima, položili vijence i svijeće na Spomen groblju, Ovčari, Trpinjskoj cesti, u legendarnoj bolnici i uz spomen ploču poginulom branitelju iz Imotskog Velimiru Đereku .

U večernjim satima 9.11. osvjedočili smo se koliko je veliko slavonsko srce i želja domaćina da se osjećamo dobrodošli u ovom dijelu Domovine.

Fešti u lovačkom domu pridružila se i naša malonogometna ekipa, koja je uz još sedam momčadi, 9.11. nastupila na 2. memorijalnom turniru RK IPA Osijek, organiziranom u sjećanje na preminulog kolegu Branka Horvatina.

U nedjelju silazimo sa auto ceste kako bi obišli središte Zlatne doline. Obilazak Požege u društvu kolega iz RK, kombinirali smo sa degustacijom vina i ručkom na domaćinstvu obrta Bartolović.

U povratku, na naplatnoj postaji Lučko putnici iz autobusa priređuju dostojan ispraćaj našem članu iz Zagreba, Stjepanu Vuljaru. Štef je zauzvrat obećao što prije posjetiti Split, a pripreme za sljedeću godinu već su počele.

 

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.