IPA SD sa udrugom MOST

Facebook
Twitter
LinkedIn

„Usrećivati ljude san je sretnih ljudi”

Phil Bosmans

Ostvarujući planirano za 2013. godinu, članovi našeg kluba i djelatnici PU SD, svih policijskih postaja PU, potvrdili su humanost poziva i odazvali se dvodnevnoj akciji prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za Uskršnje pakete, namijenjene beskućnicima o kojima skrbe volonteri splitske udruge „Most”.

Hvala svim kolegicama i kolegama na prihvaćanju inicijative i mogućnosti da kao predstavnici kluba 25. ožujka iznova budemo ponosni na sve koji svojim svakodnevnim radom i kroz ovakve akcije, promiču vrijednosti policijske službe i pomažu unaprijediti kvalitetu življenja zajednice.

Volonteri udruge „Most” preuzeli su 83 paketa sa više od 20 000 kuna vrijednosti uz zahvalu članovima regionalnog kluba IPA SD i djelatnicima PU, u ime korisnika smještaja za beskućnike.

Svi mi skupa, dužni smo zahvaliti volonterkama i volonterima u klubu bez čijeg angažmana ovakve akcije ne bi uspjele.

Posebna zahvala našem Branku koji poslovično brine o svakom detalju organizacije.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.