Ipa Split na Kuglačkom turniru na Plitvicama

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na poziv organizatora IPA Lika muška i ženska ekipa IPA Split sudjelovala je na VI. Međunarodnom Kuglačkom turniru koji se ove godine po prvi puta održao na Kuglani Hotela “Jezero” na Plitvičkim Jezerima. U prekrasnom ambijentu Plitvičkih Jezera koje su svi imali priliku i obići u pauzi turnira održan je vrlo jaki i kvalitetan turnir kojom prilikom je ženska ekipa zauzela četvrto mjesto, dok  muška ekipa u konkurenciji prvoligaških igrača nije imala velike šanse, te je zauzela peto mjesto. Za ipak dobar rezultat pobrinuo se nač član Ivan Gilić koji je u pojedinačnoj kategoriji zauzeo drugo mjesto i zasluženo se okitio srebrom.

Po završetku turnira večera se održala u restoranu “Macola” u Korenici, a čiji je vlasnik počasni član IPA Lika Željko Orešković-Macola, gdje je fešta uz dobru glazbu i ličke specijalitete potrajala do dugo u noć.

Zahvaljujemo IPA Lika na odlično organiziranom druženju i turniru, te se nadamo skorom viđenju na nekom drugom druženju uz našu krilaticu SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,