IPA LOGO final SPLIT

IV. Konferencija „Sigurnost povijesnih gradova“

Facebook
Twitter
LinkedIn

I ovu godinu, svjesni društvene koristi brige o sigurnosti zajednice, Regionalni klub IPA splitsko dalmatinska i Policijska uprava splitsko dalmatinska, sa različitim partnerima iz redova lokalne i regionalne uprave,  struke, znanosti, turističkog sektora i gospodarstvenika, organiziraju tematsku konferenciju:

„ Sigurnost povijesnih gradova“

u hotelu Salona Palace u Solinu, 4. i 5. studenog 2021.

            Kako upravo sigurnost predstavlja i prepoznatljivu odliku hrvatskog turističkog proizvoda, tematska konferencija ujedno je i pravo mjesto za razmjenu iskustva, znanja i vještina na interdisciplinarnoj osnovi. Naime, očekivan je i potvrđen doprinos te sudjelovanje predstavnika gradova i općina, stručnjaka sigurnosti, turističkih djelatnika, znanstvenika iz polja povijesti, arheologije, forenzike, marketinških stručnjaka i svih onih koji organizirano sudjeluju u svakodnevici naselja, općine ili grada.

            Uprava hotela Salona Palace, lokacijom i interijerom idealnim objektom za ovo specifično događanje,  interes za organizaciju i promociju konferencije istaknula je formiranjem posebne cijene noćenja sa doručkom 4. -6. studenog 2021, potičući goste konferencije na produženi boravak u Solinu i Splitsko dalmatinskoj županiji.

            Središnje događanje planira se za 4. studeni 2021. ( četvrtak ) u vremenu od 9:30 do 15:30 sati. Isti dan, od 20:00 sati planirana je svečana večera za sudionike konferencije u dvorani hotela.

Drugi dan konferencije, 5. studeni (petak), uz radionicu na temu funkcionalnog partnerstva u sigurnosti,  planiran je i razgled tvrđave na Klisu i povijesne Salone uz potporu Turističke zajednice Solina i Arheološkog muzeja, čime bi službeni program i završio, a svi zainteresirani nastavili boravak u SDŽ po svom planu.

            Sudjelovanje na konferenciji potrebno je po mogućnosti što ranije prijaviti putem e-pošte na adresu ipa.split@gmail.com

            Za istaknuti je kako je u odnosu na slična događanja, kotizacija za SIG 2021. poticajna i iznosi 500 kuna, upravo kao doprinos popularizaciji teme, destinacije i održivosti na bazi solidarnog sudjelovanja u formiranju proračuna od strane partnera gradova, općina, županije i strukovnih udruga.

Regionalni klub IPA splitsko dalmatinska osigurao je sudjelovanje bez kotizacije za 10 predstavnika klubova Hrvatske sekcije.  

            Smještaj u hotelu potrebno je na vrijeme ( što ranije, povezano sa kapacitetima i interesom) rezervirati i prilikom rezervacije se pozvati na uvjete konferencije i konferencijsku cijenu koja iznosi 450 kuna za jednokrevetnu sobu ( noćenje/doručak) ili 500 kuna za dvokrevetnu sobu (noćenje/doručak).

O konferenciji i tijeku priprema programa više na www.shcconference.com

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga