Mali nogomet – prelazni pehar 2013. u Vrgorcu

Malonogometni turnir IPA SD – 2013, organiziran povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, održan je na terenima NK Turnovac u Splitu, 28.9.2013.

Pozivu kluba IPA SD odazvalo se 10 ekipa: Postaja aerodromske policije, I. PP Split, Interventna jedinica policije, Postaja granične policije Trilj, PP Imotski, PP Vrgorac, PP Trogir, Odjel za PEZ, Veterani PU SD i ekipa pravosudne policije.

Cjelodnevni turnir je uz natjecatelje privukao kolege kao i prijatelje kluba, pa je više od 150 zainteresiranih dio dana provelo u prijateljskom okruženju. Dakako, na terenu nije nedostajalo sportskog naboja. Prepoznaju se tu i neki raniji rivali, rezultatski dugovi i jaka želja za pobjedom.

Nakon natjecanja po grupama i polufinala, o trećem mjestu odlučivalo se izvođenjem penala. Iskusna ekipa Veterana PU SD za nijansu je koncentriranija od kolega iz Postaje aerodromske policije.

U finalu, nakon 20 minuta tvrde igre i rezultata 0:0, pobjednik je odlučen penalima, a ovaj put prelazni pehar odlazi u PP Vrgorac. Ekipa PP Imotski teško se odrekla trofeja priznajući zasluženu pobjedu Vrgorčana.

Uz roštilj legendarnog Frane Bućana, svi su našli razlog za zadovoljstvo planirajući pripreme za sljedeću godinu.

Fotogalerija