Malonogometni turnir IPA SD – Dan policije 2014.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon uspješno odrađenih radova na oštećenoj kući i prikupljanja pomoći za kolege u Slavoniji, povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila u organizaciji regionalnog kluba IPA splitsko dalmatinska 25. rujna 2014. održan je i malonogometni turnir za ustrojstvene jedinice PU SD i klubove prijatelje.

Ove godine uz stare rivale iz postaja PGP Trilj, Imotski, Vrgorac, Prometna, I. PP Split, II. PP Split, Trogir, IJP i Sektora policije, pozivu organizatora odazvali su se i klubovi IPA Županije zapadno hercegovačke i IPA Županije hercegbosanske.

Cjelodnevno natjecanje u dvije skupine sa poluzavršnicom i završnicom u kojima su snage odmjerili PGP Trilj, Vrgorac, IPA zapadno hercegovačka i Imotski završilo je ukupnom pobjedom PP Imotski .

Slavili su Imoćani u završnici sa susjedima iz Hercegovine dok su penali odlučili da Vrgorcu pripadne treće mjesto.

Ugodno druženje više od 150 kolega iz tri IPA kluba i PU SD, uz terene NK Turnovec pozivnica je za dogodine.

Foto galerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.