Predsjednik IPA Montreal Regija 7 u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Turistička sezona je na vrhuncu, a Split i Splitsko dalmatinska županija domaćini su tisućama gostiju sa svih strana Svijeta. Niz je kontakata koje članovi kluba IPA SD ostvaruju sa kolegama iz drugih država na proputovanju i tijekom boravka na našoj obali, a klupski prostori postali su mjesto u koje rado navraćaju policajci turisti, gotovo neka vrsta policijskog veleposlanstva u službi prijatelja.

Zadovoljstvo je vidjeti kako ruku prijateljstva u ovim ugodnim situacijama prihvaćaju strani policijski službenici i članovi IPA-e, oni koji izravno svjedoče težinu policijskog posla uvijek naglašavajući važnu stranu službe koja sve pokreće – mogućnost da pomognemo drugom kada je u potrebi.

U drugoj polovici srpnja, u klub je tako navratio i predsjednik RK IPA Montreal – Regija 7, umirovljeni policajac sa 36 godina iskustva Gilles Theberge zajedno sa pratiteljicom Nikol.

Iskusni policajac, već u prvom kontaktu jasno pokazuje koliko se ponosi i identificira sa službom u kojoj je proveo najbolje godine. Rasprava o taktici i opremi kao i razmjena suvenira, obavezni je dio susreta policajaca, a Gilles i Nikol svoje turističko putovanje nastavljaju po Hrvatskoj, kako kažu bogatiji za novo prijateljstvo.

          

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.