Otvorene prostorije regionalnog kluba IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na otvaranju kluba IPA SD i promociji knjige Davora Andrijaševića „Što je novo u Dallasu”, okupilo se 20.11.2013. četrdesetak zainteresiranih. Članovi i prijatelji kluba, svjedočili su entuzijazmu i predanosti autora koji i nakon 50 godina od ubojstva Johna Kennedya, uporno slaže mozaik tražeći put ka istini. Kritički osvrt dr. Antonija Alujevića , koji je ukazao na neke nedosljednosti obdukcije opisane u raspoloživim materijalima, zaintrigirao je autora ali i prisutne kriminaliste i policijske službenike.

Nakon predstavljanja knjige upriličenog uoči pedesete godišnjice od događaja koji je uznemirio svjetsku javnost , uz skroman domjenak otvorene su i prostorije kluba. Samo otvaranje dogodilo se u međunarodnom okruženju. Naime, predstavnici IPA Stuttgart , Karlotto Bösller i Walter Spiler policajci iz Njemačke, inače u privatnom posjetu Splitu, pozdravili su rad kluba IPA SD i ponovno potvrdili svoj povratak i sudjelovanje u aktivnostima kluba tijekom 2014.

Svi članovi kluba, Hrvatske sekcije i uposlenici PU, pozvani su inicirati događanja i projekte u novootvorenim prostorijama držeći se načela kluba, Hrvatske sekcije i međunarodne udruge policijskih djelatnika – U službi prijateljstva / Servo per Amikeco

O aktivnostima u klupskim prostorijama na adresi Varaždinska 1 u Splitu, Upravni će odbor izvješćivati putem stranice kluba.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.