PUSD i IPA SD sa stranim policajcima

Facebook
Twitter
LinkedIn

U sklopu provedbe projekta MUP-a – međunarodna suradnje za sigurnije ljeto, početkom srpnja na područje naše PU pristigli su policijski službenici iz Slovačke, Češke, Njemačke i Italije.

Manirom dobrog domaćina, načelnik PU Ivica Tolušić upriličio je druženje uz osvježenje ugostivši u sjedištu PU strane policijske službenike/ce, predstavnike veleposlanstava i rukovoditelje ustrojstvenih jedinica.

Naš klub priključio se dobrodošlici, a kolegama u ispomoći predsjednik kluba Slobodan Marendić uručio je karticu pogodnosti iz projekta Turističke zajednice Grada Splita – „Split Card”.

Temeljem partnerstva IPA –e SD i TZ Splita, sukladno pravilima TZ Split, kolege će na 54 lokacije u Splitu ostvariti pogodnosti od besplatnih ulazaka u muzeje, popusta i do 50 % na usluge turističkih objekata i dr.

Prilog kartici je i praktičan plan grada sa obilježenim lokacijama na kojima je moguće koristiti karticu.

Fotogalerija

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.