World Police Futsal 2014.- IPA SD na drugom mjestu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Desetu godinu naši nogometaši redoviti su na policijskom turniru u Belgiji . Ovaj turnir koji zovu i neformalnim svjetskim prvenstvom policije – World Police Futsal, već dvadeset godina okuplja kolege sa svih strana svijeta. U studenom 2014. belgijski grad Lommel ugostio je više od 800 policajaca u 72 ekipe . Na glavnom turniru nastupila je i IPA splitsko dalmatinska. Nakon teških kvalifikacija i pobjede u srazu sa Portugalcima u polufinalu, malo je sportske sreće nedostajalo da u Split donesemo zlato. Drugo mjesto iza ekipe iz ruskog Rostova sportski je uspjeh vrijedan hvale i ponosa.

Veteranski Golden Cup + 45, u kojem je nastupila starija družina ponudio je niz nogometnih atrakcija, a naši veterani uz odličan nogomet ( peto mjesto )pokazali su kako nogomet može promicati međusobno poštovanje, toleranciju i ponos na naše prepoznatljive kockice. Iskusni organizatori prepoznali su vrijednosti koje nosi ovo zajedništvo i Fair Play trofej dodijelili upravo veteranima IPA splitsko dalmatinske.

Boravak u Belgiji i putovanje kroz EU iskoristili smo i za posjete starim prijateljima kluba bez kojih bi sve skupa išlo puno teže. Filip Šundov i ekipa restorana Europa u Limburgu ispratili su nas na putu prema trofejima, a generalni konzul RH Josip Špoljarić primio je našu malu delegaciju na proputovanju u Frankfurtu. Belgijanac sa adresom u Podstrani Mark Geurts, popularni Marek, dobri je duh i važna karika u uspjehu koji traje već deset godina.

Zahvala svima koji su nam pružili potporu u pripremi i organizaciji.

IPA SD u medijima

Foto galerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.