Streljaštvo IPA KUP Split 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dana 28. travnja 2013. godine s početkom u 10,00 sati na strelištu u Stobreču RK IPA SD organizira turnir u streljaštvu, disciplina – standardni pištolj 9 mm.

Potpora u organizaciji: Javna ustanova Sportski objekti, streljački klub Centar

Natjecanje je pojedinačno (kategorije: žene pojedinačno i muškarci pojedinačno), te ekipno 3 člana ( žene/muškarci kombinacija ), a isto će se izvoditi u 2 kruga – precizno gađanje, u stilu klasičnog streljaštva tj. statičko gađanje sa crte.

PROPOZICIJE

1. krug – Meta „R 50″ (za klasično-precizno streljaštvo) na udaljenosti od 10 metara prema pravilima HSS-a), Gađanje po sistemu 3-5-5. (3 probna hitca koji se ne računaju u krajnji rezultat i 2×5 hitaca za rezultat.), te je potrebno da strijelac ostvari minimalno 50 krugova (bodova) kako bi se plasirao u 2. krug gađanja.

2. krug – Meta na udaljenosti od 25 metara, a vrsta mete je u obliku siluete tzv. “FBI” meta (okvirnih dimenzija 114×58 cm) koja je inače podijeljena u zone radi bodovanja. Gađanje ponovno po sistemu 3-5-5. (3 probna hitca koji se ne računaju u krajnji rezultat i 2×5 hitaca za rezultat.).

Ukoliko se ostvari isti rezultat strijelci s istim brojem krugova raspucavaju za krajnji rezultat koje bi se odvijalo na način da se puca u metu za precizno streljaštvo (ista meta kao u 1. krugu) ali na udaljenost na 25 metara po sustavu 3-5 (3 probna hitca i 5 za rezultat).

Za ekipno bodovanje prijavljuje se ekipa od 3 (tri) člana koji mogu biti i kombinirano muško-ženskog sastava.

Oružje za natjecanje isključivo standardni pištolj u kalibru 9 mm.

Za natjecanje su osigurani su službeni streljački suci, te će svaki natjecatelj dobiti streljivo na crti gađanja, a čija je cijena uključena u kotizaciju natjecanja.

ORGANIZACIJA

Natjecatelji: članovi IPA Sekcija Hrvatska, policijski službenici i djelatnici MUP-a, međunarodni IPA klubovi

Prijave se zaprimaju do 25. travnja 2013. godine kod voditelja natjecanja Olivera Peša na broj mobitela 091/3787007 ili na e-mail opesa@mup.hr, a kotizacija po natjecatelju iznosi 100,00 kn.

Po završetku natjecanja biti će organizirana dodjela medalja i pehara ( žene pojedinačno, muškarci pojedinačno, ekipno ), te druženje uz prigodni domjenak za sve sudionike, a ukoliko bude potrebno postoji mogućnost organizacije noćenja po prigodnim cijenama, za što se je važno javiti na vrijeme.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.