II. IPA SD streljački kup – sedam klubova i Policijska akademija u Stobreču

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na drugom streljačkom kupu u organizaciji kluba IPA SD, 3. svibnja 2014. nastupilo je 68 natjecatelja iz sedam IPA klubova i Policijske akademije iz Zagreba. Na strelištu u Stobreču u prijateljskom okruženju i uz potporu članova SK Centar iz Splita, natjecali su se predstavnici IPA Istra, IPA Bjelovara, IPA Zapadnohercegovačke županije, IPA Hercegbosanske županije, IPA Stuttgart, IPA Trinec (Havirov – Češka ) i domaćini IPA splitsko dalmatinska. Dvanaest natjecatelja, polaznika Policijske akademije u pratnji instruktora, obogatili su sportski program i približili nas ostvarenju ciljeva policijskog udruženja.

O kvaliteti natjecanja govore postignuti rezultati, neki prošlogodišnji pobjednici ove su godine bez medalja, a timovi IPA Hercegbosanska (Livno) i IPA SD1 ove su godine zamijenili mjesta na postolju pa zlato ostaje u Splitu.

Foto galerija 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.