Tajnik IPA Toscana u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Poticati nova poznanstva i suradnju policijskih službenika izvan granica Lijepe Naše, važna je odrednica našeg kluba i međunarodne policijske udruge.

Dana 23. kolovoza 2013. godine prilikom kružnog putovanja Jadranom, tajnik IPA Toscana, Miscele Mastroberti navratio je u posjet Splitu i RK IPA splitsko-dalmatinska. Dobri domaćini iz Pomorske PP i našeg kluba potrudili su se u kratkom vremenu upoznati kolegu i prijatelje sa važnim detaljima iz povijesti i sadašnjeg trenutka Splita, Dalmacije i Hrvatske. Miscele se posebno iznenadio kada je na obali ugledao i poznatu odoru. Naime, kolegu je dočekao i Merli Accihile, talijanski policajac iz Rima na ispomoći u Splitu.

Druženje uz kavu potaknulo je niz ideja o suradnji, a tajnik Perica Orešković pobrinuo se da Miscele u Italiju uz nova prijateljstva i lijepe uspomene ponese i znakovlje Sekcije i kluba.

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.