Turistička zajednica Split i IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Suradnja kluba IPA SD, PU SD i Turističke zajednice Split kod organizacije različitih kulturno zabavnih okupljanja, gradskih manifestacija i drugih sadržaja kojima se promiče baština i ljudi Splita dugogodišnji je kontinuitet.

Za ovu kalendarsku godinu, naš klub i TZ Splita planirali su i novi iskorak potvrđujući svoju ulogu dobrog domaćina gostima koji su ujedno i članovi IPA-e, sa bilo kojeg kraja zemaljske kugle.

Naime, 250 kartica iz projekta „Split Card” na raspolaganju je klubu i članovima IPA-e koji dolaze u Split.

Korištenje kartice prema pravilima TZ, omogućiti će članovima IPA-e besplatne obilaske nekih muzeja i ustanova, popuste i do 50% te određene pogodnosti kod smještaja, renta-car usluga i dr. i to na 54 lokacije u Splitu. Uz karticu korisnik dobiva i praktičan plan grada sa obilježenim lokacijama na kojima se kartica može koristiti.

Kartice će zainteresiranim članovima uručivati tajnik ili predstavnik IPA- e u ustrojstvenoj jedinici temeljem važeće članske iskaznice.

Kontakt za članove

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.