Uspješan III. međunarodni IPA SD streljački turnir

Facebook
Twitter
LinkedIn

III. međunarodni IPA SD streljački kup održan je 9. svibnja 2015, a priliku za okušati sportsku sreću i utvrditi vještinu iskoristilo je 98 strijelaca u kategorijama žene – pojedinačno ( 14 natjecateljica ), muškarci – pojedinačno i ekipe ( tri člana – mješovito ).

Sportski rezultati izvrsni su i daju za pravo istaći kako je svake godine konkurencija sve jača. Predstavnici 9 klubova ( IPA Međimurje, IPA Bjelovar, IPA Stuttgart, IPA Livno, IPA Zapadnohercegovačka, IPA Havirov, IPA Mađarska, IPA Crna Gora i IPA Splitsko dalmatinska ) i pet natjecatelja sa Policijske akademije iz Zagreba te strijelci iz ustrojstvenih jedinica PU splitsko dalmatinske i Specijalne jedinice policije BATT , u sportskom su ozračju odradili naporan dan na strelištu.

U večernjim satima druženje se nastavilo u ugodnom okruženju uz dodjelu priznanja najboljima , a ove godine, po prvi puta glavnu nagradu – pištolj za najboljeg natjecatelja/icu iz redova Hrvatske sekcije osigurao je partner iz tvrtke HS Produkt.

Posebno smo ponosni što je u jakoj konkurenciji svih članova Hrvatske sekcije koji su se natjecali, nagradu osvojila natjecateljica iz kluba IPA splitsko dalmatinska, policijska službenica Jelena Božić. Jelena je i do sada osvajala IPA turnire u Splitu i Širokom Brijegu pa je novi uspjeh potvrda kvalitete i predanog rada.

Šest sekcija imalo je svoje predstavnike na turniru: Njemačka, Češka, Bosna i Hercegovina, Mađarska, Crna Gora i domaćin Hrvatska što je dodatna dimenzija koja pomaže ostvariti ciljeve zacrtane još 1950. kada je IPA i ustanovljena kao model međusobnog povezivanja, razmjene znanja i iskustava i razvijanje prijateljstva među policijskim službama širom Svijeta. 

   

Foto galerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.