Balotaški turnir Vrgorčanima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon četiri dana natjecanja na kojima nije nedostajalo sportskog žara, nadmudrivanja i specifičnih taktika, pobjednik ovogodišnjeg balotaškog turnira uz Dan policije, zasluženo je ekipa PP Vrgorac.

Težak put do finala kroz tri izjednačene utakmice, Vrgorčani su okrunili pobjedom nad ekipom PGP Trilj I i rezultatom 2:1.

U 16 prijavljenih ekipa, na terenima se izmijenilo 64 igrača a nije nedostajalo ni zainteresiranog gledateljstva pa je ugodno ozračje i prijateljsko druženje kolega zapravo najveći dobitak ovog turnira.

Skroman domjenak nakon finala ponudio je ugodnu atmosferu u kojoj su se planirale i neke nove aktivnosti našeg kluba i policijskih postaja, a svi prisutni pozvani su na nastavak druženja 26.9. kada u Runovićima IPA i PP Imotski organiziraju natjecanje u šijavici i potezanju konopa.

Fotogalerija

20. i 21. rujan 2012.

22. i 23. rujan 2012. 

 

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.