IPA LOGO final SPLIT

Održana 2. radionica na Pravnom fakultetu u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

 I druga radionica u organizaciji Pravnog fakulteta u Splitu i regionalnog kluba IPA SD održana 19.12.2012, protekla je u radnom ozračju, a prisutnih sedamdeset policijskih službenika / ca i dio studenata iskoristili su priliku prikupiti nova znanja kroz konstruktivnu raspravu.

Prikazujući primjere iz svakodnevne prakse Dr.sc. Damir Juras i sutkinja Mladenka Todorić proveli su nas kroz Prekršajni postupak analizirajući kvalitetu optužnog prijedloga, organizaciju i provedbu postupka pred sudom i posebno primjerima tumačeći ukazali na važnost uloge policijskog službenika kao svjedoka u postupku.

Životni primjeri potaknuli su raspravu, a uz policijske službenike prisutni studenti pokazali su zanimanje za praksu i ukazali na neke nedoumice i korisne stavove građana o radu policije te provedbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

            

 

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga