IPA LOGO final SPLIT

Drugi na turniru Milan Trutin – Šilje -2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn

U kolovozu 2017. aktivno smo pratili sudjelovanje naše malonogometne momčadi na 22. memorijalnom turniru  Milan Trutin – Šilje u Gornjem Podbablju.

Turnir koji se održava u sjećanje na Hrvatskog branitelja, svake godine u organizaciji i samom natjecanju okuplja  veliki broj braniteljskih udruga i natjecatelja svih razina. Naša je ekipa od početka nastupila u istom sastavu, a do finala je bilo potrebno pobijediti u četiri zahtjevne utakmice. Samo finale odigrano je 23.8.2017. od 20:30 sati a u tvrdoj utakmici, sa nešto manje naše sreće kad se rezultat lomio, zasluženo prvo mjesto pripalo je ekipi Općine Podstrana.

Sve oko turnira na finalnoj večeri potvrda je potrebe ovakvih okupljanja. Našlo se tu starih prijatelja, podsjetilo na zaboravljene priče, pa je sportski naboj nakon utakmica zamijenila  vesela i prijateljska atmosfera kao najbolja promocija turnira i pozivnica za dogodine.

  

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga