IPA LOGO final SPLIT

Aktivnosti članova IPA SD

Facebook
Twitter
LinkedIn

Petnaestu godinu rada kluba, uz domaćinstva realizirana kroz projekte – konferencija „Sigurnost povijesnih gradova„ u travnju i V. turnir  u streljaštvu u svibnju 2017,  IPA SD obilježava i sudjelovanjem na događanjima u organizaciji klubova prijatelja.  Tako smo u svibnju pomogli kolegama iz IPA Dubrovnik koji u predsezoni tradicionalno realiziraju uspješan projekt „IPA Dubrovnik friendship weeks“, dok je lipanj obilježilo gostovanje na dva IPA malonogometna turnira.  

Naime, 3. lipnja naše dvije ekipe pridružile su se klubu Sekcije BiH – IPA Županije zapadnohercegovačke na već četvrti put organiziranom malonogometnom turniru u Posušju. Uz IPA splitsko dalmatinsku ( dvije ekipe ), Hrvatsku sekciju predstavljali su i IPA Vukovarsko srijemska (pobjednici turnira ) i IPA Zagreb.

Prilika za novo druženje uspješno je organiziran malonogometni turnir IPA Zagreb, održan 16. lipnja u Zagrebu na kojem je sudjelovala i momčad IPA splitsko dalmatinske.

Nastavak sportskih događanja kvalifikacijski je turnir „Josip Jović“ u Aržanu, 27.6.2017. Kao i dosadašnjih godina klub IPA SD pomaže u organizaciji i u skladu sa mogućnostima potpora smo Udruzi policajaca branitelja – Imotski.

Široku lepezu aktivnosti našeg kluba upotpunjuje stručni rad i sudjelovanje na konferencijama na teme iz domene menadžmenta i sigurnosti. Ove godine, 11.lipnja, na konferenciji u Neumu predstavljen je zbornik radova dvanaeste međunarodne konferencije „Menadžment i sigurnost“ u kojem su objavljena i dva stručna rada naših članova. U navedenom zborniku, od 2013.godine je uz potporu kluba IPA splitsko dalmatinska objavljeno 13 radova.

Više na:

http://www.ipa-dubrovnik.hr/

http://www.ipa-zagreb.hr/

http://www.ipa-zzh.com/

Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama