IPA LOGO final SPLIT

Balote 2014. – pobjednički pehar ostaje u Trilju

Facebook
Twitter
LinkedIn

III. IPA SD turnir u balotama za ekipe ( 3 + 1), okupio je na Gazu u Trilju od 18. do 20.7.2014, 17 timova kao i veliki broj kolegica i kolega zainteresiranih za sportski uspjeh svojih favorita i dobru zabavu u prijateljskom okruženju.

Odličnu priliku da se okupe, podsjete na neka zajednička iskustva i zabave, iskoristile su kolege iz Vrgorca, Makarske, Imotskog, Omiša, Sinja, Trogira, Solina, I. PP Split, PGP Trilj, Interventne jedinice policije Split, službe organiziranog kriminaliteta, ureda načelnika, dvije ekipe umirovljenika iz Trilja i Imotskog te gosti prijatelji iz kluba IPA Županije zapadnohercegovačke, Sekcija BiH.

Tri dana prošla su brzo i u nedjelju navečer, nakon cjelodnevnog natjecanja u polufinalnim i utakmicama završnice dobili smo konačni poredak:

1. PGP Trilj 1

2. PP Sinj

3. PP Vrgorac

Uz sportski naboj nije nedostajalo šale, sitne provokacije i prijateljskog duha, a spoj mladosti i iskustva ponudio je novu dimenziju druženja izvan redovitih zadaća na poslu. Dosadašnji osvajači pobjedničkog pehara iz Vrgorca ( 2012. ) i Solina ( 2013. ) uz cijelu listu prikrivenih favorita, najavili su početak priprema za dogodine.

Kod dodjele medalja našlo se vremena zahvaliti organizatorima iz PGP Trilj koji su se opet potrudili da se osjećamo dobrodošli, a posebna zahvala ide prijateljima iz kluba IPA Županije zapadnohercegovačke. Naime, oni se sad već tradicionalno odazivaju na događanja u organizaciji kluba IPA SD, pomažući tako proširiti ideju prijateljstva među policijskim službenicima.

Kako je i najavljeno, nakon turnira na izdvojeni račun za pomoć obitelji Lovrić uplaćeno je 1000 kuna.

Foto galerija

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.