IPA LOGO final SPLIT

Balote 2014. – pobjednički pehar ostaje u Trilju

Facebook
Twitter
LinkedIn

III. IPA SD turnir u balotama za ekipe ( 3 + 1), okupio je na Gazu u Trilju od 18. do 20.7.2014, 17 timova kao i veliki broj kolegica i kolega zainteresiranih za sportski uspjeh svojih favorita i dobru zabavu u prijateljskom okruženju.

Odličnu priliku da se okupe, podsjete na neka zajednička iskustva i zabave, iskoristile su kolege iz Vrgorca, Makarske, Imotskog, Omiša, Sinja, Trogira, Solina, I. PP Split, PGP Trilj, Interventne jedinice policije Split, službe organiziranog kriminaliteta, ureda načelnika, dvije ekipe umirovljenika iz Trilja i Imotskog te gosti prijatelji iz kluba IPA Županije zapadnohercegovačke, Sekcija BiH.

Tri dana prošla su brzo i u nedjelju navečer, nakon cjelodnevnog natjecanja u polufinalnim i utakmicama završnice dobili smo konačni poredak:

1. PGP Trilj 1

2. PP Sinj

3. PP Vrgorac

Uz sportski naboj nije nedostajalo šale, sitne provokacije i prijateljskog duha, a spoj mladosti i iskustva ponudio je novu dimenziju druženja izvan redovitih zadaća na poslu. Dosadašnji osvajači pobjedničkog pehara iz Vrgorca ( 2012. ) i Solina ( 2013. ) uz cijelu listu prikrivenih favorita, najavili su početak priprema za dogodine.

Kod dodjele medalja našlo se vremena zahvaliti organizatorima iz PGP Trilj koji su se opet potrudili da se osjećamo dobrodošli, a posebna zahvala ide prijateljima iz kluba IPA Županije zapadnohercegovačke. Naime, oni se sad već tradicionalno odazivaju na događanja u organizaciji kluba IPA SD, pomažući tako proširiti ideju prijateljstva među policijskim službenicima.

Kako je i najavljeno, nakon turnira na izdvojeni račun za pomoć obitelji Lovrić uplaćeno je 1000 kuna.

Foto galerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran