IPA LOGO final SPLIT

Balote na Gazu-Trilj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Odrzan je jos jedan u nizu turnira u organizaciji naseg Kluba i to VIII. IPA SD Turnir u Balotama, koji je održan na vec tradicionalno poznatim terenima UO Blizanci na Gazu-Trilj.

Ovom prilikom okupio se impozantan broj zaljubljenika u ovaj šport i natjecanje, te je tako sudjelovalo 15 muskih ekipa i 5 ženskih ekipa. U muškoj kategoriji natjecale su se ekipe iz PGP Vrgorac, PP Sinj, PP Omiš, IJP Split, PP Kaštela, PP Solin, Tranzitni centar, Ured nacelnika, Sektor Krim. Policije, po dvije ekipe iz I.PP Split i PPRP Split, te ekipa domacina iz PGP Trilj. Nakon cjelodnevnog natjecanja trece mjesto osvojila je ekipa PP Sinj pobjedom nad ekipom PP Omiš, dok je ukupni pobjednik ekipa domacina PGP Trilj koja je u napetom finalu odnijela pobjedu ispred ekipe PP Solin.

U ženskom djelu turnira natjecalo se 5 ekipa i to ekipe OKC, Ured nacelnika, IPA HBŽ Livno i dvije ekipe domacina, te su u igri svak sa svakim najbolju i najprecizniju ruku imale natjecateljice domacina PGP Trilj1, dok su drugo mjesto osvojile cure iz ekipe OKC, a trece mjesto ekipa PGP Trilj2.

Cjelodnevno druženje uz dobro ice, te poslugu kolege Vukmana i njegove ekipe potrajalo je do duboko u noć, kojom prilikom su nam se pridruzili i kolege iz IPA HBŽ predvođeni predsjednikom Tinom Krivić, kao i predsjednik IPA ŽZH Zoran Smital.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim kolegama iz PGP Trilj, koji su zajedno s načelnikom Ljubom Zečićem pomogli da se preko 120 clanova i simpatizera ovog športa okupi i zabavi po lijepom i suncanom vrimenu unatoc losim vremenskim najavama, te nam je sve ovo zajedno jos jedan poticaj i nada da cemo se i dogodine okupiti bar u ovolikom broju i sve ovo ponoviti imajuci u vidu našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran