IPA LOGO final SPLIT

BOŽIĆNI DOMJENAK RK IPA SPLIT

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kao i svake godine u vrijeme Adventa naš Klub organizirao je druženje i Božićni domjenak, te smo se tako ove godine okupili u poznatoj destinaciji Hotela „Salona Palace“ u Solinu. Najprije smo zbog obveza iz Statuta održali Redovnu Skupštinu Kluba na kojoj je usvojeno Izvješće o radu i financijsko izvješće Kluba za 2018. i 2019. godinu, te je donijet Plan rada za 2020. godinu, zatim je razriješen dužnosti dosadašnji blagajnik Kluba, te je izbaran novi blagajnik Kluba Ivana Špadina. Prije početka same svečane večare bilo je potrebno uručiti nagrade određenim članovima Kluba i to: Brončanom medaljom nagrađen je Ivica Ezgeta, Ana Dabro, Josip Ivanović i Stipe Kokić, srebrnom medaljom nagrađeni su Alen Tolj, Ante Mihaljević, Igor Jović i Sergije Ivanović, a zlatnom medaljom nagrađen je Slobodan Marendić. Za naglasiti je da su zlatnom medaljom također nagrađeni i slijedeći članovi Nediljko Garac, Leo Lemešić i Mlan Radočaj, ali pošto  isti nisu bili u mogućnosti nazočiti, odlikovanja će im biti naknadno uručena.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se momci iz izvrsnog tamburaškog sastava Širokobriješki Dukati, a gastronomska kuhinja našeg domaćina ni ova puta nije razočarala. Preko 100 sudionika uživali su zajedno s našim gostima Ivicom Grljušićem savjetnikom gradonačelnika Grada Splita, Ivicom Filipović pročelnikom Sveučilišnog odjela za Forenzične znanosti Split, Tinom Krivićem Predsjednikom IPA HBŽ-Livno, Jurom Strika članom UO IPA Lika i Ivicom Pekas podpredsjednikom IPA Šibenik, te su s nam bili i predstavnici Udruge SJP Batt, kao i drugi partneri u raznim aktivnostima, te predstavnici sponzora i donatora koji potpomažu rad našeg Kluba. Veselje, ples i glazba potrajali su do dugo u noć, čime smo zaključili još jednu godinu na izmaku sa svim svojim dobrim i lošim što ostavljamo u njoj, a mi idemo vedri, veseli i puni pozitive u novu godinu i u nove radne i osobne uspjehe.

Neka vam je svima Sretan i blagosljovljen Božić, te uspješna i sretna Nova 2020. godina uz našu krilaticu

SERVO PER AMIKECO

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran