IPA LOGO final SPLIT

Čepovi za UOLL – Čakovec

Facebook
Twitter
LinkedIn

Akciju prikupljanja čepova nastavili smo i ove godine i dalje uz aktivno sudjelovanje svih Ustrojstvenih jedinica naše PU-e, te SJP Split, shodno čemu su se za potrebe Udruge oboljelih od Leukemije i Limfoma Hrvatske (UOLL) skupljali PLASTIČNI ČEPOVI s boca (vode, sokova, jogurta, mlijeka, tableta, ulja, omekšivača, i dr.). Tako smo u prvim danima Adventa dogovorili da se sakupljeni materijal kao i prošle godine dostavi gore navedenoj Udruzi, koje smo najprije dostavili do Zagreba, a nakon toga su kolege iz PU Međimurske preuzele i dostavile u Čakovec. Ovom prilikom se ponovno zahvaljujemo IPA Međimurska-Čakovec i njihovom dopredsjedniku Željku Turk, koji je iskordinirao preuzimanje materijala u Zagrebu i dostavu u Udrugu.

Nadamo se da ćemo našim skromnim doprinosom doprinijeti da se prodajom čepova pomogne navedena Udruga u kupnji lijekova, terapija i medicinskih pomagala u slučajevima kada to ne financira HZZO. Ovom prilikom želimo posebno istaknuti i zahvaliti malom Duji unuku našeg člana koji je zajedno sa svojim razredom sakupio priličnu količinu čepova, te mu se ovom prilikom još jedno zahvaljujemo.

A mi obećavamo da ćemi i dalje sudjelovati u akciji sakupljanja svih vrsta čepova i pokušati širiti mrežu prijatelja koji će sudjelovati, te na taj način uz podizanje svijesti o ekologiji činiti i humano djelo, te pomoći potrebnima, a sve u duhu naše krilatice

SERVO PR AMIKECO

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.