IPA LOGO final SPLIT

Dan policije – IPA SD za Centar Juraj Bonači

Facebook
Twitter
LinkedIn

Više od 300 članova kluba, djelatnika PU SD i prijatelja IPA Sekcije Hrvatska, okupilo se u Domu HV uoči Dana policije i blagdana Svetog Mihovila. U u duhu krilatice pod kojom je pokrenuta humanitarna akcija Centra za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači” u Splitu – „Splite pruži ruku !” policajci i prijatelji kluba odazvali su se pozivu i napunili dvoranu omogućivši tako prikupljanje 25 000 kuna donacije koju će regionalni klub IPA SD proslijediti centru „Juraj Bonači”.

Uz veliko policijsko srce, uspjehu akcije pomogla je i odlična predstava kazališta „Moruzgva” iz Zagreba. Bobočku iz Krležinog djela „Povratak Filipa Latinovića” utjelovila je izvrsna glumica Ecija Ojdanić. Odrekavši se glumačkog honorara, Ecija je pružila ruku suradnje klubu IPA SD i Centru.

U pripremi događanja, iznimno smo dobro surađivali sa Grafičkom školom u Splitu kao i poduzećem „Pleter doo”, naišavši na razumijevanje i dobru volju čelnika i svih djelatnika koje smo u projektu upoznali.

Svoj doprinos u organizacijskoj i financijskoj potpori događanja, već po običaju osigurali su nam i prijatelji iz IPA Sekcije Hrvatska, upravo u duhu krilatice koja nas okuplja – Služiti kroz prijateljstvo !

Uz sve zahvale nabrojanima i važnima za uspjeh projekta, teško je ne istaći naše vrijedne radilice Dubravku, Lidiju, Pericu i druge povjerenike po ustrojstvenim jedinicama koji su našli načina doći do kolega i prijatelja, strpljivo objašnjavati i potaknuti na akciju – hvala. Veliki broj javnih osoba podržava ovakve akcije, a u Domu HV pridružila nam se hrvatska i svjetska atletičarka Blanka Vlašić.

Centar Juraj Bonači nastavlja sa akcijama i nadamo se da će donacija kluba IPA SD od 25 000 kuna biti samo dobar početak puta prema ostvarenju cilja.

U predvečerje Dana policije i Svetog Mihovila policajci i djelatnici PU SD, darivanjem najpotrebnijima još jednom su pokazali humanost koja krasi dobre ljude.

Fotogalerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran