IPA LOGO final SPLIT

Humanitarna pomoć – obnova kuće u Posavskim Podgajcima

Facebook
Twitter
LinkedIn

 

Poštovani/e djelatnici/e PU splitsko dalmatinske,

Nakon katastrofalnih poplava u Slavoniji, Upravni odbor regionalnog kluba, sukladno financijskim i organizacijskim mogućnostima, odlučio je organizirati pomoć obitelji kolega iz poplavom ugroženih područja.

U dogovoru sa prijateljima iz Slavonije, pomoć je usmjerena obitelji Lovrić iz mjesta Posavski Podgajci.

Naime, supružnici Lovrić djelatnici policije i roditelji četvoro malodobne djece, morali su napustiti oštećenu kuću i pronaći privremeni smještaj. Gospođa Lovrić kuću je napustila u visokom stupnju trudnoće.

U prvoj fazi, na teren u Posavske Podgajce otišlo je osam policijskih službenika koji su u od 23. do 28.6.2014. izravno sudjelovali u čišćenju i obnavljanju obiteljske kuće. Putovanje, boravak i materijal utrošen u obnovu generirali su trošak kluba u visini 11 000 kuna.

Nakon uspješno odrađenih radova u Slavoniji , u drugom dijelu akcije, usklađeno sa Zakonom o humanitarnoj pomoći i odobrenjem Ureda državne uprave u Splitu, cilj nam je prikupiti financijska sredstva za nastavak radova i opremanje kuće.

U ime regionalnog kluba, dužni smo zamoliti sve djelatnike PU splitsko dalmatinske da se u akciju uključe izdvajanjem financijskih sredstava ( svaka i najmanja uplata pomaže u ostvarenju cilja), uplatom na poseban račun, namjenski otvoren sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći.

Primatelj : RK IPA splitsko dalmatinska, Trg HBZ 9, Split , OIB 55655539911

Izdvojeni račun: IBAN: HR1123300031553303767

Svrha: pomoć obitelji Lovrić, Posavski Podgajci

Po završetku prikupljanja sredstva će se doznačiti na račun obitelji Lovrić uz izvješće Uredu državne uprave. Odobrenje Ureda državne uprave za prikupljanje pomoći vrijedi za period od 18.7. do18.8.2014.

Tijek akcije i organizaciju možete pratiti na stranici kluba www.ipa-split.hr

Sa poštovanjem,                                                                                                            UPRAVNI ODBOR

U Splitu, 14. srpanj 2014.                                                                                         RK IPA splitsko – dalmatinska

 

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga