IPA LOGO final SPLIT

Humanost koja traje – IPA Split povodom  svoje 20. godišnjice donirala 2000 eura Zakladi policijske solidarnosti

Facebook
Twitter
LinkedIn

IPA splitsko-dalmatinska, u povodu proslave svoje 20. godišnjice, nakon niza humanitarnih aktivnosti, još jednom je iskazala svoju humanost i podršku policijskim službenicima, donacijom od 2000 eura Zakladi policijske solidarnosti.

Sredstva će biti namijenjena pružanju financijske pomoći i podrške policijskim službenicima i njihovim obiteljima u trenucima kada im je to najpotrebnije.

Zaklada policijske solidarnosti već godinama pruža važnu podršku policijskim službenicima i njihovim obiteljima u teškim životnim situacijama. Zahvaljujući ovoj donaciji, Zaklada će moći pružiti još veću podršku policijskim službenicima diljem Republike Hrvatske.

Ova donacija potvrda je predanosti i brige IPA-e splitsko-dalmatinske za policijske službenike. Ona je samo nastavak dugogodišnjeg angažmana u pružanju pomoći i podrške policijskim službenicima, a ujedno je i potvrda postojanja solidarnosti i zajedništva unutar policijske zajednice.

SERVO PER AMIKECO – SLUŽITI KROZ PRIJATELJSTVO

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga