IPA LOGO final SPLIT

I. PP Split osvojila Kup. Sv. Mihovila, turnir policijskih postaja u malom nogometu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Završen je Kup Sv. Mihovila, turnir policijskih postaja PU splitsko – dalmatinske u malom nogometu. Deseti je ovo po redu u organizaciji IPA-e Split i PU SD. 

Ovogodišnji pobjednici su policijski službenici I. policijske postaje Split, koji su u finalu pobijedili Policijsku postaju Makarska. U utakmici za treće mjesto pobijedila je PGP Trilj/Prihvatni centar za strance Policijsku postaju Solin, koja je na kraju osvojila 4. mjesto.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Ante Čurčić iz I. policijske postaje Split, a najbolji strijelac je bio Mario Kraljević iz PGP Trilj/Prihvatni centar za strance s postignutih 8 pogodaka.

Najbolji vratar turnira je Ante Miljak.

Nagrada za fair play dodijeljena je Policijskoj postaji Trogir kojoj je nesretno izbjegla pobjeda u zadnjim sekundama utakmice u četvrtini finala.

Nagrade su dodijelili načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić i predsjednik IPA-e zapadnohercegovačke Damir Pandžić.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovao je 16 ekipa iz PU splitsko dalmatinske, IPA-e Hercegbosanske županije i IPA-e Zapadnohercegovačke županije.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran