IPA LOGO final SPLIT

Streljaštvo I. IPA SD CUP – 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na strelištu u Stobreču okupilo se 28. travnja 2013. više od pedeset članova i prijatelja kluba, a njih 35 uključilo se u natjecanje na I. turniru regionalnog kluba IPA SD – IPA SD CUP 2013.

Pod strogim nadzorom instruktora PU SD i profesionalaca iz streljačkog kluba „Centar”, kvalifikacije i dva dodatna kruga takmičenja potrajali su do 14:00 sati.

Domjenak na otvorenom i glazbena podloga obilježili su drugi dio okupljanja pa je uz razvoj streljačke vještine turnir pomogao i uspostaviti nova poznanstva i prijateljske kontakte među sudionicima.

Sudionika je na radost organizatora bilo iz ustrojstvenih jedinica naše PU, a dolazak tima iz grada Havirova u Republici Češkoj i tima Policijske uprave Livno, najbolja je zahvala i priznanje uloženom trudu.

U takmičarskom dijelu, turniru se pridružio i prijatelj kluba, pjevač i umjetnik Toni Cetinski. Uz zavidnu vještinu ciljanja Toni je svojim pristupom pomogao stvoriti ugodnu, prijateljsku atmosferu.

Uz sve zahvale gostima i prijateljima, dodatnu vrijednost turniru osigurale su kolegice iz Odsjeka za oružje – Sektora upravnih poslova.

Bez potpore prijatelja iz tvrtke „Aservo”, streljačkog kluba „Centar” , Javne ustanove športski objekti Split, besprijekorne logistike PU SD, restorana „Gašpić”, pekare “Babić” i tvrtke „Sound System” ne bi se ni upuštali u organizacijski zahtjevan projekt.

REZULTATI

Žene

1. Ria Michalikova, Republika Češka

2. Ivana Orlović, Odsjek za oružje PUSD

3. Silvana Pocrnjić, Odsjek za oružje PUSD

Muškarci

1. Boro Ercegović, IPA SD, tvrtka Aservo

2. Velimir Paštar, PU Livno

3. Ante Pašalić, PU Livno

Ekipno

1. PU Livno (Velimir Paštar, Ante Pašalić, Blaž Andabak)

2. Policija – Republika Češka, Havirov (Ria Michalikova, Vladimir Hanzlik, Bohuslav Muras)

3. IPA SD (Boro Ercegović, Aservo, Vedran Živaljić, Aservo, Stipe Barać, I.PP )

 

Fotogalerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran