IPA LOGO final SPLIT

II. IPA SD KUP – trofej ostaje u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

II. IPA SD međunarodni kup u streljaštvu održan u Stobreču 3.5.2014. ove je godine ponudio zanimljivo natjecanje velikog broja strijelaca i ekipa u tri kategorije. Rezultati prijavljenih 20 timova i 8 pojedinaca bodovali su se u kategorijama žene i muškarci pojedinačno te prestižnoj turnirskoj kategoriji timova od tri člana. U svim kategorijama pobjednike su odlučivale nijanse, a koliko je važan svaki trenutak koncentracije na natjecanje svjedoči tablica u pojedinačnoj muškoj konkurenciji gdje je razlika između pobjednika ( 216/220 )i drugoplasiranog ( 215/220 ) samo jedan krug , trećeplasirani je na 4 kruga (212/220).

U konkurenciji žena ove je godine dominirala splitska ekipa ( Jelena 203/220, Maja 201/220 ), a kolegica sa Policijske akademije drugim mjestom i odličnim rezultatom ( Marija 202/220) značajno je pomogla timu PA 1 kod plasmana na treće mjesto.

Posebno je bilo zanimljivo u kategoriji timova, a sportski motivi IPA Livno da ponovi prošlogodišnji uspjeh i IPA SD 1 da drugo mjesto ove godine poprave, dodali su novu dimenziju kvaliteti natjecanja.

Novi pobjednik II. IPA SD međunarodnog streljačkog kupa – IPA SD 1 ( 623/660 ) za četiri je kruga ispred Livna ( 619/660 )što je odlična uvertira za 2015. i izazov za sve koji će se natjecati.

REZULTATI

Timovi

1. IPA SD 1 ( Barać, Ercegović, Živaljić)

2. IPA Hercegbosanska – Livno ( Andabak, Borković Pašalić )  

3. Policijska akademija 1 ( Marić, Jurlina, Džapo )

Žene

1. Jelena Božić, IPA SD

2. Marija Jurlina, Policijska akademija 1

3. Maja Martinić, IPA SD

Muškarci

1. Boro Ercegović, IPA SD

2. Mladen Jurina, IPA Bjelovar

3. Igor Justinčić, IPA Istra

Svakako, uz rezultatski uspjeh, organizacija i sigurnost na turniru veliki su zalog za budućnost.  Sedam IPA klubova iz četiri države (Češka, Federacija BiH, Njemačka i RH ) uz Policijsku akademiju i ukupno 68 natjecatelja, zahtjevan su organizacijski i sigurnosni projekt.

Joke, Neno i Vedran na liniji, uz Olivera i Željka koji su pomno pratili svaki korak natjecatelja, potvrdili su kako dobra ekipa može odraditi i ovako zahtjevan posao. Potpora Ivice za mix pultom standardno na visokoj razini, a alfa i omega natjecanja Miće i Bauk iz kluba Centar zajedno sa sucima pomogli su da se svi natjecatelji osjećaju dobrodošlo i sigurno.

Lidija, Ante i Perica logistički su popratili svaki trenutak organizacije na zadovoljstvo koncentriranih natjecatelja.

Čestitke svima koji su sudjelovali i zahvala onima koji su odvojili svoje slobodno vrijeme i znanje da turnir uspije. 

Fotogalerija

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.