IPA LOGO final SPLIT

II. Kuglački IPA SD Kup

Facebook
Twitter
LinkedIn

Sukladno provođenju aktivnosti iz Kalendara Sekcije dana 4. srpnja 2020. godine u Kuglani u Trilju organiziran je II. Kuglački IPA SD Kup. Na ovom turniru okupile su se 3 muške ekipe i 6 pripadnica ljepšeg spola koje su se natjecale u kategoriji pojedinačno. Tako su nam ove godine u goste došli kolege iz RK IPA Brodsko-posavska i IPA RK Karlovac, te ekipa domaćina.

Zbog novonastale situacije s širenjem pandemije virusa Covid-19 okupljanje je održano sukladno svim epidemiološkim mjerama, te se sukladno preporukama nije organizirao izletza sudionike, odnosno posjete znamenitostima Cetinskog kraja, a samo natjecanje je održano uz poštivanje svih naloženih mjera i preporuka u dogovoru s epidemiologom Županije splitsko-dalmatinske.

Po završetku Turnira na terasi UO Osmina–Blizanci na Gazu uslijedila je svečana večera na kojoj su najboljim sudionicima uručeni pehari i medalje, a ovaj put to su ostvarili:

U kategoriji Žene-treće mjesto osvojila je Anđela Maroš, drugo mjesto osvojila je Miljenka Odrljin, a pobjednica i osvajačica zlatne medalje je Katarina Vuleta. U pojedinačnom poretku muškaraca treće mjesto osvojio je Ivan Gilić iz ekipe domaćina, drugo mjesto osvojio je Zdravko Obajdin iz IPA RK Karlovac, dok je prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio Josip Filajdić iz RK IPA Brodsko-posavska. Ekipno treće mjesto osvojila je ekipa domaćina IPA Split, drugo mjesto ekipa RK IPA Brodsko-posavska, a pobjednik ovog prvog turnira je ekipa IPA RK Karlovac.

Iako ove godine njegova ekipa zbog trenutnog stanja s pandemijom nije nastupala, na večernjem druženju pridružio nam se predsjednik IPA ŽZH Livno Tino Krivić, s nekoliko članova, na čemu mu se posebno zahvaljujemo. Također nam se na večeri pridružio član našeg Kluba, a ujedno i načelnik Sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova PU SD Nediljko Garac koji je sve prisutne prigodno pozdravio. Ovom prilikom želimo pozdraviti i zahvaliti na uloženom trudu ekipi IPA Lika i IPA Osijek koji su se bili prijavili i imalu veliku želju sudjelovati na ovom druženju, no zbog pojave većeg broja oboljelih na njihovom području neposredno prije ovog događaja isti nisu htjeli svojim dolaskom ugrožavat sigurnost i dovodit u eventualnu opasnost sve sudionike.

Također se želimo zahvaliti osoblju UO Osmina-Blizanci, te posebno cijeloj obitelji Lišnić koja nas je ponovno otvorena srca i raširenih ruku domaćinski ugostila u Kuglani Trilj, Iako se ovom prilikom zbog situacije s pandemijom virusa Covid-19 nije skupio neki veliki broj natjecatelja, ugodno društvo i prijateljska atmosfera zalog su za budućnost i nada da se vidimo i dogodine.

SERVO PER AMIKECO   

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran