IPA LOGO final SPLIT

III. Kuglački IPA SD Kup

Facebook
Twitter
LinkedIn

Smirivanjem situacije s pandemijom COVID 19, te prateći povoljno epidemiološko stanje dana 10. srpnja 2021. godine u Kuglani u Trilju održan je III. Kuglački IPA SD Kup. Na ovom turniru okupilo se 6 muških ekipa i 4 pripadnica ljepšeg spola koje su se natjecale u kategoriji pojedinačno. Tako su nam ove godine u goste već tradicionalno došle kolege iz RK IPA Brodsko-posavska i RK IPA Karlovac, a po prvi puta pridružila nam se ekipa RK IPA Ličko-senjska i RK IPA Primorsko -goranska, dok je natjecanju međunarodni karakter dala ekipa IPA ŽZH-Grude, a na kraju je tu bila i naravno ekipa domaćina.

Zbog novonastale situacije s širenjem pandemije virusa Covid-19 okupljanje je održano sukladno svim epidemiološkim mjerama, te se sukladno preporukama nije organizirao izlet za sudionike, odnosno posjete znamenitostima Cetinskog kraja, a samo natjecanje je održano uz poštivanje trenutnih mjera koje su na snazi.

Po završetku Turnira na terasi UO Osmina–Blizanci na Gazu uslijedila je svečana večera, na kojoj su najboljim sudionicima uručeni pehari i medalje, a ovaj put to su ostvarili:

U kategoriji Žene-treće mjesto osvojila je Miljenka Odrljin, drugo mjesto osvojila je Katarina Vuleta, a pobjednica i osvajačica zlatne medalje je Klaudija Vlahović. U pojedinačnom poretku muškaraca treće mjesto osvojio je Perica Orešković (549), drugo mjesto osvojio je Branimir Buljan (564) obojica iz ekipe domaćina, a prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Krsto Lulić (572) iz RK IPA Primorsko -goranska. Ekipno treće mjesto osvojila je ekipa RK IPA Ličko-senjska, drugo mjesto ekipa RK Primorsko-goranska, a pobjednički pehar za 12 srušenih čunjeva više od drugoplasiranog pripao ekipi domaćina RK IPA Split.

Iako ove godine njegova ekipa zbog trenutnog stanja s pandemijom nije nastupala, na večernjem druženju pridružio nam se predsjednik IPA HBŽ – Livno Tino Krivić, na čemu mu se posebno zahvaljujemo. Pozdravnu riječ na otvaranju turnira uputio je i načelnik PU Splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić koji je svima zahvalio na dolasku, te zaželio svima ugodan boravak i druženje.

Također se zahvaljujemo na dolasku predsjedniku IPA Ličko-senjska Tomi Bukovac, koji je ovom prilikom predsjedniku Kluba prigodno uručio Lički drveni stolac za odmaranje. Na kraju se želimo zahvaliti osoblju UO Osmina-Blizanci, te posebno cijeloj obitelji Lišnić koja nas je kao i uvijek do sada otvorena srca i raširenih ruku domaćinski ugostila u Kuglani Trilj, 

Zahvaljujemo svima na dolasku, te se nadamo da će ovaj sad već pomalo tradicionalni ljetni Turnir nastaviti sa širenjem, te da će nas dogodine uz povoljnu epidemiološku situaciju biti još i više.

.

SERVO PER AMIKECO   


Ostale objave

Podjela iskaznica za 2024. godinu

Obavještavaju se članovi RK IPA Split da se od 12. do 15. veljače 2024. godine, od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama