IPA LOGO final SPLIT

III. radionica – javni red i mir

Facebook
Twitter
LinkedIn

I treća radionica u organizaciji Kluba IPA splitsko dalmatinska, Pravnog fakulteta i Prekršajnog suda u Splitu, održana u prostorijama fakulteta 6.veljače 2013. ponudila je niz odgovora na pitanja iz stručne svakodnevice.

Praktični, iskustveni primjeri, iz provedbe Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, analizirani su kroz ulogu policijskog službenika od prvog saznanja do izrade optužnog prijedloga i sudskog postupka.

Predavači i moderatori, sutkinja Miranda Gulišija i policijski službenik Dr.sc. Damir Juras, potaknuli su konstruktivnu raspravu i zajedno sa prisutnim policijskim službenicima, djelatnicima PU i studentima uspjeli povezati pravnu normu sa policijskom svakodnevicom.

U dvorani fakulteta okupilo se šezdeset zainteresiranih, a sama rasprava ponudila je i razmišljanja o novim temama za nastavak suradnje.

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran