Informacije o organizaciji i radu kluba – 2013.god.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prošlo je više od šest mjeseci otkako smo aktivirali stranicu kluba i dobra je prilika da pokušamo unaprijediti komunikaciju i rad u klubu.

Naime, iako se sve planirano unaprijed objavljuje, dio članova vjerojatno još nije prihvatio ovakav način komuniciranja pa izostaje još bolji odaziv.

Predstavnici kluba po ustrojstvenim jedinicama nekako i dolaze do članova ali sa umirovljenicima je puno teže.

U klubu radimo na formiranju liste elektroničkih adresa članova nastojeći smanjiti troškove i unaprijediti razmjenu informacija.

Zamolba je Upravnog odbora svim članovima koji prate stranicu – upoznajte kolege u PP i umirovljenike sa stranicom i uputite ih da dostave podatke o e-mail adresi tajniku. (split@ipa.hr )

Vrijeme je članarina i preuzimanja iskaznica za 2013. Predstavnici kuba u PP imaju sve informacije a umirovljeni članovi kluba svoje iskaznice mogu preuzeti kod blagajnika kluba u sjedištu PU.

 

 

www.ipa.hr

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.