IPA LOGO final SPLIT

IPA Barcelona u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Putujući kroz Hrvatsku, kolega iz Barcelone Miguel Barragan zaustavio se na par dana i u Splitu.  Dobro informiran član IPA-e u Barceloni, lako je putem adrese e-pošte sa web stranice ostvario kontakt sa tajnikom našeg kluba i dogovor je realiziran. Miguel je oduševljen Splitom, Dubrovnikom Korčulom i Plitvicama, zainteresirala ga je i organizacija te aktivnost IPA-e u Hrvatskoj,  strukovna suradnja, poslovi policije i sve ono što IPA-u čini pravom policijskom udrugom međunarodnog značaja.

Razgovor o aktivnostima klubova u Splitu i Barceloni otvorio je i niz tema za moguću suradnju, sudjelovanje na stručnoj konferenciji koju IPA SD godišnje organizira ( Partnerstvo za sigurniju svakodnevicu, Sigurnost povijesnih gradova ) ili atraktivnom turniru u preciznom streljaštvu u Stobreču.

U prostorijama kluba IPA SD razmijenjeni su klupski suveniri uz obaveznu fotografiju sa IPA znakovljem i krilaticom koja u našem klubu živi i kroz ovakve susrete.

Ostale objave

Održana skupština IPA-e

20. prosinca 2022. (utorak) održana je skupština IPA-e Split. na kojoj je predsjednik Kluba Marko Doljanin prezentirao izvješće o radu za 2022.