IPA LOGO final SPLIT

IPA Bratislava i IPA Kanada u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vodeći se idejom prijateljstva i povezivanja klubova u međunarodnom okruženju, klub IPA SD organizirao je od 1. do 4. svibnja druženje i strukovne razgovore sa predstavnicima klubova IPA Bratislava i IPA Kanada –Regija 6 ( British Columbia ).

Na naš poziv, vesela Slovačka družina tri je dana provela u Županiji splitsko dalmatinskoj, a članovi kluba IPA SD iz PP Trogir učinili su da dožive prijateljsku atmosferu koju će teško zaboraviti. Uz razmjenu klupskih suvenira ostala je otvorena priča o nekom novom susretu.

Ekipa iz Kanade u Split je došla nakon odličnog sedmodnevnog druženja u organizaciji kluba IPA Dubrovnik. Oduševljeni Dubrovnikom, nisu krili zadovoljstvo dolaskom u RH, a Split i Dioklecijanova palača upotpunili su već odličnu ocjenu.

I ovom prilikom potvrdilo se kako policajci širom svijeta imaju zajedničke teme, dijele slične probleme i svakodnevicu, posebno ponosni na poziv koji su odabrali.

     

Foto galerija

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga