IPA LOGO final SPLIT

IPA Bratislava i IPA Kanada u Splitu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vodeći se idejom prijateljstva i povezivanja klubova u međunarodnom okruženju, klub IPA SD organizirao je od 1. do 4. svibnja druženje i strukovne razgovore sa predstavnicima klubova IPA Bratislava i IPA Kanada –Regija 6 ( British Columbia ).

Na naš poziv, vesela Slovačka družina tri je dana provela u Županiji splitsko dalmatinskoj, a članovi kluba IPA SD iz PP Trogir učinili su da dožive prijateljsku atmosferu koju će teško zaboraviti. Uz razmjenu klupskih suvenira ostala je otvorena priča o nekom novom susretu.

Ekipa iz Kanade u Split je došla nakon odličnog sedmodnevnog druženja u organizaciji kluba IPA Dubrovnik. Oduševljeni Dubrovnikom, nisu krili zadovoljstvo dolaskom u RH, a Split i Dioklecijanova palača upotpunili su već odličnu ocjenu.

I ovom prilikom potvrdilo se kako policajci širom svijeta imaju zajedničke teme, dijele slične probleme i svakodnevicu, posebno ponosni na poziv koji su odabrali.

     

Foto galerija

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran