Potpora rehabilitacijskom centru “Naš svijet”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Na inicijativu članova Upravnog odbora kluba IPA SD, u suradnji sa Udrugom branitelja policajaca – Imotski ostvarili smo još jedan projekt koji iako samo kap u moru potreba, našim prijateljima znači jako puno.

Naime, članovi naše dvije udruge odazvali su se pozivu Dječje udruge – Rehabilitacijski centar „Naš svijet” iz Splita, i dio svog slobodnog vremena odvojili za izvođenje radova u prostorijama centra koje je potrebno prilagoditi potrebama štićenika.

„Naš svijet” je neprofitabilna udruga koja pruža potporu djeci i obiteljima koji se susreću sa down sindromom, govornim i motoričkim poteškoćama, autizmom, celebralnom paralizom…

Dio poslova koji je planiran završen je 23.8.2017, put do otvaranja prostorija još treba prijeći pa iz udruge „Naš svijet” pozivaju sve ljude dobre volje da se odazovu pozivu za potporu.

https://hr-hr.facebook.com/Rehabilitacijski-centar-Na%C5%A1-svijet-528717260671646/

   

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.