IPA LOGO final SPLIT

Uspješno okupljanje u Trilju

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Trilju se 20.7.2012. okupilo više od 70 članova i prijatelja našeg kluba, a poseban ton ovom druženju dali su kolege i prijatelji iz klubova Šibenik, Zadar, Lika i Osijek kao i policijski službenici trenutno na ispomoći PU SD iz Belog Manastira i Siska.

Međunarodnu notu, druženju je osigurala prisutnost policajke iz Njemačke kao i dvojice kolega iz Makedonije čije članstvo u udruzi podupire Sekcija Hrvatska.

Tradicionalno dobar jelovnik restorana „Blizanci”, upotpunili su balotaši spremni na vic i čak četiri harmonikaša sa repertoarom koji je u Trilj na trenutak doveo sve Hrvatske regije.

Potpredsjednik Sekcije, Antun Novoselović prenijet će pozdrave i svoje dojmove kolegama u radnim tijelima.

Posebna zahvala svih naših članova adresirana je na policijske službenike PGP Trilj, bez čijeg angažiranja u organizaciji skup ne bi dostigao ovakvu razinu.

Prijateljska atmosfera kojoj smo svjedočili do sitnih sati, potvrda je da smo na pravom putu ostvarenja ciljeva kluba SD.

Foto galerija 

Ostale objave

Održan jubilarni 10. IPA Split Shooting Cup

IPA Split Shooting Cup 2024, jubilarni deseti međunarodni streljački turnir, održan je 11. svibnja 2024. na strelištu „Stobreč“ u Splitu. Turnir, organiziran