IPA SD atrakcija – potezanje konopa i šijavica

Facebook
Twitter
LinkedIn

Natjecanje i druženje policijskih službenika povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, ovaj put u organizaciji našeg kluba i PP Imotski, ponudilo je trilersku napetost u potezanju konopa i narodnoj igri popularnog naziva „Šijavica”.

Više od šezdeset policajaca i prijatelja IPA-e okupilo se 26.9.2012. u konobi „Karaja” kod Runovića, a natjecanja u potezanju konopa započela su od 17:30 sati. Pobjedama nad ekipom PP Vrgorac i IJP SD u finale ulaze PGP Trilj i PP Imotski.

Imoćani ove godine nikad teži – prvo mjesto u potezanju konopa za PP Imotski.

Atraktivan turnir u „Šijavici” ponudio je sudare titana ove narodne igre, policajaca iz PP Imotski, PGP Trilj, PP Omiš, PP Vrgorac, Prometne PP, IJP SD, i Odjela organiziranog.

U pojedinačnoj konkurenciji titula najboljeg za 2012. ide u PGP Trilj dok se u paru najboljom pokazala kombinacija Odjela organiziranog.

Nakon prošlotjednih balota u Trilju i događanja iz Runovića, IPA seli u Split gdje će 12 prijavljenih ekipa 28.9.2012. isprobati svoje malonogometne vještine.

Fotogalerija

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.