IPA SD – deseta godina na turniru u Belgiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

I ove godine naš je klub održao tradiciju natjecanja na malonogometnom IPA prvenstvu u Belgiji. Uz odličan sportski rezultat i peto mjesto, naši su veterani desetu godinu prijateljski dočekani od strane kolega iz europskih i svjetskih policija kao i prijatelja iz Hrvatske koji žive i rade izvan Domovine.  

Završna večer priređena je u restoranu Filipa Šundova “Europa”, a proslavi se priključio i generalni konzul RH u Frankfurtu gospodin Josip Špoljarić.  Zastava Hrvatske sekcije, istaknuta u dvorani restorana pomogla je osjećati se bliže kući kako ekipi na povratku tako i prijateljima koji ostaju u Njemačkoj.

Dio atmosfere zabilježile su fotografije i tekst objavljen na portalu Croatia presse.de 

Alfa i omega sekcije veterana Jakov Matijašević, na visokoj je razini odradio još jedno prvenstvo, a sretan povratak kućama 30.11.2013. samo je početak priprema za 2014. 

Poveznica na članak

Ostale objave

15. Malonogometni turnir “Podstrana 2022”

Tijekom prošlog tjedna održano je 15. izdanje malonogometnog turnira “Podstrana 2022” – memorijal Vladimir Vuković Vata. Ovaj braniteljski turnir okupio je ekipe:

Izlet u Sloveniju, USPON NA VRH TRIGLAV

Dragi članovi, naš klub, u suradnji s kolegama iz regionalnog kluba IPA Šibenik, organizira planinarski izlet u Sloveniju u kolovozu 2022. god,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.