IPA LOGO final SPLIT

IPA SD na memorijalnom turniru Andrija Bartulić – Toni

Facebook
Twitter
LinkedIn

Već tradicionalno, ekipa veterana IPA splitsko dalmatinska i ovog je 8. prosinca 2017. sudjelovala na memorijalnom turniru koji se organizira u spomen na heroja Domovinskog rata – Andriju Bartulića Tonija.

Godišnje je to okupljanje udruga branitelja i prijatelja sa područja Splitsko dalmatinske županije i susjednih nam županija iz Bosne i Hercegovine, u organizaciji udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Split.

Ove godine, nakon cjelodnevnog natjecanja osam timova, naša je ekipa tek u finalu naišla na spremnijeg suparnika pa je srebro novi uspjeh malonogometaša veterana IPA SD. Zlato ide domaćinima, momčadi HVIDR-a Split i prijatelji.

Da uspjeh bude cjelovit, naš čuvar mreže Ante Vukelja najbolji je na turniru.

Više od sportskog značenja, privilegija je biti u društvu Andrijine obitelji i prijatelja, poduprijeti misiju očuvanja sjećanja na Domovinski rat i istine za generacije koje dolaze.

Foto galerija

Ostale objave

Konferencija – Sigurnost povijesnih gradova 2023.

Potaknuti pozitivnim kritikama i interesom stručnjaka različitih profila iz sektora sigurnosti, lokalne uprave, sveučilišne zajednice, gospodarstva, medija i komunikacija, turizma i marketinga